Valmar-Safety Kft - munkavédelem Valmar-Safety Kft.
Blog

Hasznos információk, érdekességek, tudnivalók a munkavédelem, tűzvédelem, minőségirányítás számos területéről

Munkavédelmi oktatásaink

Milyen oktatásokat tartunk?

Noha a munka- és tűzvédelem sokak számára csupán kötelező jogi előírásokat és feleslegesnek tűnő terhet jelent, a szabályok be nem tartása pénzbírság kiszabása mellett veszélyes helyzeteket is előidézhet. Lássuk, milyen területeken tudunk segítséget nyújtani a tűz- és munkavédelmi, a munkavédelmi képviselő vagy éppen az ADR-oktatásban.

Tovább

ADR tanácsadás szükségessége

Miért fontos az ADR tanácsadás, ha veszélyes árut szállít?

Amennyiben egy vállalkozás veszélyes árut, illetve hulladékot szállít, vagy éppen a szállításhoz kapcsolódóan csomagolást, berakodást végez, ADR tanácsadás igénybevételére is szükség van. Lássuk, mi minősül veszélyes árunak, és miben segíthet az áruszállítási biztonsági (ADR) tanácsadó!

Tovább

ISO irányítási rendszer bevezetése

Legyen az Ön cégének is megfelelő ISO irányítási rendszere!

A cégek optimális módon való működésének egyik kulcsfontosságú eszköze a megfelelő ISO irányítási rendszer bevezetése és annak hatékony alkalmazása. A minőségirányítási rendszer (MIR) biztosítja, hogy a termékek és szolgáltatások a vevői elvárásoknak és a piacági előírásoknak is teljes mértékben megfeleljenek.

Tovább

Munkavédelmi képviselő képzés - mire érdemes figyelni?

Munkavédelmi képviselő képzés - mire érdemes figyelni?

Amikor a munkahely biztonságáról van szó, nem lehet elég körültekintőnek lenni, ezért fontos, hogy a munkavédelmi képviselő is rátermett és szakmailag kompetens legyen. Lássuk, melyek a munkavédelmi képviselők fő feladatai, és milyen képzést érdemes választani!

Tovább