Tűzvédelem
Tűzvédelmi szolgáltatás
Tűzvédelmi szabályzat
Tűzriadó terv
Tűzvédelmi oktatás
Társasházak tűzvédelme
Tűz-, és villámvédelmi felülvizsgálatok
Tűzvédelem/

Tűzvédelem

Csökkentse a kockázatot hatékony tűzvédelemmel!

A tűz hatalmas pusztításra képes, percek alatt mindent hamuvá égethet, romba dönthet egy épületet, milliós károkat okozhat, sok-sok év munkáját teheti tönkre. A hirtelen kialakuló tűzesetek következményeként nagy veszteségek érhetik egy vállalkozás tulajdonosait. A katasztrófa megelőzhető a tűzvédelmi terv elkészítésével és használatával. Tegyen meg mindent Ön is azért, hogy ne érjék váratlan balesetek! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe tűzvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásainkat!

A tűzvédelem megtervezésekor a legfontosabb szempontok a következők: a tűz kialakulási esélyének csökkentése, a személyek védelmének biztosítása, a menekülési útvonalak biztosítása, a tűzterjedés mértékének korlátozása, a tűzjelzés, valamint a tűzoltás alapvető feltételeinek biztosítása.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe a Valmar Munkavédelem és Tűzvédelem színvonalas szolgáltatásait tűzvédelemmel kapcsolatban! A weboldalon feltüntetett elérhetőségek egyikén többet is megtudhat a részletekről!

A következő tűzvédelmi szolgálttásokkal tudjuk önt és vállalkozását segíteni:
+36/70 458 1994 (Tűzvédelem - Tűzgátló lezárások) +36/70 394 3636 (Munkavédelem - Munkavédelmi képviselő képzés)